Piercing tela

Bude ma piercing bolieť?

Nebojte sa, je to len chvíľka. Je to veľmi rýchly moment, kedy je dôležité hlavne prísť a odhodlať sa.

Piercing vie byť pre každého iným špecifickým zážitkom, a tak ako sme všetci rozdielni, tak máme aj odlišné prahy bolesti. Na iných miestach je každý rôzne citlivý. Pre niekoho môže byť bolestivý septum piercing, niekto bez zbytočných stresov zvládne prepichnuté bradavky, či rôzne iné citlivé miesta na tele.

Telo na proces pri prepichu piercingu prežíva v prvom rade šok, ktorý je dôležité predýchať a uvoľniť sa, potom nasleduje veľmi rýchla bolesť, ktorá s predýchaním odchádza a vyplavuje sa adrenalín a množstvo serotonínu, preto je každý po tomto procese taký nadšený.

Ak sa pred piercingom priveľmi stresujete, prežívate veľký strach, máte obavy alebo chuť v momente utiecť, je to všetko v poriadku. V tomto bode je veľmi dôležité nad tým dookola nepremýšľať, nevytvárať katastrofické scenáre.

Ak máte akékoľvek otázky treba sa pýtať, informovať ma o vašich pochybnostiach, zdravotných komplikáciách,  strachoch, aby som mala možnosť vás ubezpečiť a ukľudniť, že ste v bezpečí a v najlepšom poriadku.

O autorovi

nara

Profesionálna piercerka a teterka pôsobiaca v Košiciach v štúdiu PRIESTOR spolu s ďalšími umelcami.

Napíšte komentár